NY LÆKKER TILBYGNING I KØBENHAVN & KASTRUP

Drømmer du om en ny udestue, et nyt bryggers, et nyt kontor eller bare flere rum i dit hus?  Så skal du have lavet en tilbygning eller ombygning af dit hus. KN BYG A/S er din lokale samarbejdspartner i København og omegn, hvis du overvejer tilbygning eller ombygning.

Vi har en bred faglighed og over 100 års erfaring at trække på, så du er sikret intet mindre end den bedste rådgivning. Vi sikrer, at din tilbygning ikke bare bliver flot, men opfylder alle krav til et moderne og funktionelt hjem. Vores murere og tømrere er specialuddannede som bedre bolig konsulenter og energivejledere, og vi er dækket af Byg Garanti.

Interesseret i at høre om dine muligheder? Kontakt KN Byg A/S på telefon 32 52 32 00 eller udfyld vores kontaktformular til højre, så vi kan få en uforpligtende snak om dine behov.

Vi hjælper eksempelvis med:

  • Tilbygning
  • Nyt værelse, kontor eller badeværelse
  • Udestue
  • Ovenlys
  • Ny facade i forskellige materialer
  • Energirenovering

Vi udfører både tilbygning og ombygning

Vi hjælper dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og vi kan også rådgive dig om, hvad der vil være den bedste fremgangsmåde for dit projekt. Er der tale om mangel på plads, så kan en tilbygning være den bedste og mest effektive løsning.

Men det er ikke altid den bedste løsning. Er man f.eks. interesseret i en energirenovering, eller vil man gerne give sit hus nye facader i forskellige materialer, vil en ombygning være meget mere relevant. Man kan også få foretaget en ombygning af sit hus, så man bedre udnytter de arealer, man allerede har.

Vælg en samarbejdspartner med holdbarhed og æstetik for øje