HURTIG OG BEDRE FÆRDIG TILBYGNING MED SIPS “SANDWICHPANELER” = INGEN BYGGEFUGT SOM I TRADITIONELT BYGGERI = INGEN SKIMMEL

Når mange forestiller sig, at de skal have lavet et nyt hus, tænker de, at der skal gå lang tid, før det hele står klart. Men det behøver ikke altid være tilfældet. I KN Byg A/S anvender vi SIPs paneler, som gør, at vi hurtigt med en færdig tilbygning kan få lukket bygningen og begynde udtørringen.

KN Byg A/S er din lokale samarbejdspartner i København og omegn med over 100 års erfaring at trække på. Med vores brede faglighed kan vi sikre, at din tilbygning ikke bare bliver flot, men opfylder alle krav og specifikationer til et moderne og funktionelt hjem. Vi er Certificeret SIPS Nordic montører og vi er dækket af Byg Garanti.

Vil du høre mere om dine muligheder? Kontakt KN Byg A/S på telefon  32 52 32 00 eller udfyld vores kontaktformular til højre, så vi kan få en uforpligtende snak om dine behov.

Fordelene ved en færdig tilbygning med SIPS sandwichpaneler

  • Høj isoleringsværdi, hvilket gør, at du får flere indvendige m² i forhold til traditionelt byggeri.
  • Ingen byggefugt, PUR skummet kan ikke optage fugt og fungerer samtidige som dampspærre.
  • Minimalt restaffald
  • Færdig Produceres på fabrik og opsættes on-site, hvilket gør, at tilbygningen kan bygges hurtigere
  • Samme udvendig m² pris som traditionelt byggeri, vi forærer dig bare 8-10% flere indvendige m² eller du kan bygge mindre og spare på din ejendomsskat.
  • Opfylder som min gældende krav til isolering, men vi kan fremtidssikre den til 2030 hvis det ønskes.
  • SIP paneler kan bruges til at bygge næsten hvilken som helst konstruktion du ønsker, kun fantasien sætter grænser.

Vælg en samarbejdspartner med holdbarhed og æstetik for øje